ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες, χαλαρώστε στις
αμμουδιές & βυθιστείτε στην υπέροχη ομορφιά του τόπου.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ

Ο κόλπος του Τολού έχει μια όμορφη αμμώδη παραλία με μήκος περίπου 2 χλμ.. Είναι ιδανική για οικογένειες αφού η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με τα καθαρά, ρηχά νερά αποτελεί τον παράδεισο των μικρών παιδιών. Επίσης ενδείκνυται και για παρέα, αφού διαθέτει θαλάσσια σπορ, beach bar και φυσικά ταβερνάκια κατά μήκος της παραλίας. 

ΡΟΜΒΗ & ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ

Μαγευτικές είναι οι παραλίες των δύο βραχονησίδων απέναντι από το Τολό. Ιδανικές για όσους προτιμούν την απομόνωση, καθώς προσφέρουν γραφικούς κολπίσκους, για κολύμπι και ψάρεμα. Η πρόσβαση γίνεται μέσω βάρκας, θαλάσσιου ποδηλάτου, κανό ή τζετ σκι που μπορείτε να νοικιάσετε από την παραλία του Τολού.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ

Μόλις 500 μέτρα από το Τολό και δίπλα από τα τείχη της Αρχαίας Ασίνης βρίσκεται η παραλία Καστράκι. Πανέμορφη, καθαρή με βοτσαλάκι και άμμο προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους επισκέπτες της. Πίσω από την παραλία θα βρείτε ένα μικρό ταβερνάκι και ένα μπαράκι με θέα προς την παραλία και την Αρχαία Ασίνη.

ΠΛΑΚΑ

Η Πλάκα είναι η πιο διάσημη παραλία με βότσαλο του Νομού Αργολίδας και απέχει μόλις 15 λεπτά από το Τολό και 700 μέτρα από το χωριό Δρέπανο. Το πρώτο μισό της παραλίας είναι οργανωμένο με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ το δεύτερο μισό είναι ελεύθερο. Κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε μπαράκια, εστιατόρια και ταβέρνες.

ΒΙΒΑΡΙ

Η παραλία Βιβαρίου απέχει 10 λεπτά από το Τολό και βρίσκεται κατά μήκος του χωριού Βιβάρι. Ενδείκνυται αρχικά για μπάνιο στα όμορφα λιμανάκια που έχουν σχηματιστεί και στη συνέχεια για φαγητό στα ταβερνάκια με τραπέζια πάνω στην παραλία.

ΚΟΝΔΥΛΙ

Το Κονδύλι απέχει 10 χλμ. από το Τολό και θεωρείται από πολλούς η καλύτερη παραλία της Αργολίδας. Τα καταγάλανα νερά, η άμμος και τα κοκκινωπά βότσαλα καθώς και το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην άκρη της ακτής, καθιστούν την παραλία απόλυτα ειδυλλιακή. Το Κονδύλι απευθύνεται σε όλους λόγω του μεγάλου μήκους της ακτογραμμής του, ενώ διαθέτει τμήματα οργανωμένα με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

ΚΑΝΤΙΑ

Σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από το Τολό θα συναντήσετε την παραλία της Κάντιας, με βοτσαλωτή και αμμώδη ακρογιαλιά. Η παραλία της Κάντιας είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, παραλιακά μπαρ, ταβέρνες, ντους και δωρεάν χώρους στάθμευσης σε όλο το μήκος της. Επίσης, για όσους θέλουν να αποφύγουν τον καυτό ήλιο τα αλμυρίκια της παραλίας προσφέρουν εξαιρετική σκιά.

ΙΡΙΑ

Η παραλία των Ιρίων βρίσκεται 17 χλμ. από το το Τολό και είναι ιδανική για όσους προτιμούν την βοτσαλωτή ακρογιαλιά. Κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως καφέ, ντουζ, ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες και ομπρέλες.

ΚΑΡΑΘΩΝΑ

Φεύγοντας από το Ναύπλιο με κατεύθυνση προς το δρόμο που οδηγεί στο Παλαμήδι, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη, βρίσκεται παραλία Καραθώνα. Η παραλία Καραθώνα βρίσκεται περίπου τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, ανατολικά του κάστρου του Παλαμηδίου. Τα πολλά χιλιόμετρα αμμουδιάς σε συνδυασμό με τα οργανωμένα με ομπρέλες και ξαπλώστρες μαγαζιά το καθιστούν ιδανικό για οικογένειες.

TOP